SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Passbeskrivningar

Friday Fun

Friday Fun är ett pass där passet byts ut varje vecka. Upptäck nya roliga träningsformer samtidigt som du får allsidig träning. Information om aktuellt pass och instruktör hittar du i bokningssystemet Zoezi där du bokar din plats till passet.

 

Funktionell/core

Vid funktionell styrketräning tränas musklerna i att samarbeta på ett naturligt sätt i sammansatta rörelser som aktiverar olika delar av kroppen samtidigt. Styrka, balans, stabilitet och rörlighet tränas parallellt. Övningar både med och utan vikter/redskap. Övningarna är anpassningsbara utifrån egen förmåga vilket gör att passet riktar sig till alla. Detta pass är inriktat på corestabilitet som stärker hela dig, inifrån och ut. Avslutas med stretch och avslappning.

 

Funktionell/puls

Vid funktionell styrketräning tränas musklerna i att samarbeta på ett naturligt sätt i sammansatta rörelser som aktiverar olika delar av kroppen samtidigt. Styrka, balans, stabilitet och rörlighet tränas parallellt. Övningar både med och utan vikter/redskap. Övningarna är anpassningsbara utifrån egen förmåga vilket gör att passet riktar sig till alla. Funktionella övningar med en hel del puls!

 

Gympa

Träning av kroppens alla muskler till medryckande musik. Enkla rörelser som passar alla. Uppvärmning, kondition, styrka och smidighet varvat i intervaller, låt för låt.

 

Gympa lätt

Med enkla steg och rörelser förbättrar du smidighet, rörlighet, styrka, balans och hållning. Avslutas med stretch.

 

Spinning

Cykling i grupp. Ett enkelt, fettförbrännande och roligt sätt att förbättra konditionen. Skonsamt för knä och höfter.

Spinning intervall är pass med en högintensiv intervallform.

Svettigt - medtag handduk och en välfylld vattenflaska.
Kom i god tid för att hinna ta fram och ställa in cykeln!

 

Station

Stationsträning är ett pass där du tränar både styrka och kondition fördelat på olika stationer. Övningar med egen kroppsvikt samt med vikter.

 

Styrka lätt

Med hjälp av viktstänger, hantlar och egen kroppsvikt går vi igenom kroppens muskler. Du väljer själv hur hårt du vill jobba genom att anpassa vikterna.

 

Tabata Mix

Tabata Mix är en form av högintensiv intervallträning, HIIT, där du på kort tid kan uppnå väldigt stora träningsresultat. Träningsformen är smart upplagd då du blandar högintensiva övningar med korta vilor under en förutbestämd tid, ofta 4 min.

 

WOD

WOD, Workout of the day = dagens träningspass. Högintensivt pass som utmanar din styrka och kondition. Enkel men tuff styrke- och konditionsträning med egen kroppsvikt eller med olika redskap. Passen ser olika ut och vissa gånger är det mer fokus på styrka eller mer på kondition. Passet bygger styrka, rörlighet och uthållighet. Under passen kan olika redskap som till exempel kettlebells, slamballs och hantlar användas. Alla kan vara med då det alltid finns olika nivåer på varje övning.

 

Yinyoga

Lugn och avslappnande yoga där man håller positionen längre, utan att pressa till ytterlägen så låter man gravitationen hjälpa till tillsammans med andning. Fokus på yin-delar i kroppen såsom skelett, bindväv och de inre organen. De mycket enkla ställningarna utförs alltid liggande eller sittande.

Vi yogar barfota så du behöver inga skor.
Ta gärna med egen matta.

 

Yoga

En dynamisk yogaform där styrka, balans och smidighet tränas till skön och lugn musik. Yoga ger en stark kropp, en mer harmonisk själ och ett fokuserat sinne.

Vi yogar barfota så du behöver inga skor.
Ta gärna med egen matta.

Läs mer om yoga

 
Kontakta oss
Gruppträning: ljungsbrogf@gmail.com
Boka gruppträningspass
Schema gruppträning
Tack till vår sponsor