SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Yoga

Kanske vill du bli smidigare i kroppen, må bättre fysiskt och ha lättare för att slappna av. Då är yoga värt att testa.

 

Yoga är ett effektivt verktyg för att skapa balans mellan kropp och sinne. Yoga är inte bara fysisk träning utan kan mer beskrivas som ett slags system med olika positioner (asanas) i kombination med andnings- och avslappningsövningar som ökar styrkan, smidigheten och välbefinnandet.

 

Yogapasset är utvecklat från den klassiska Hathayogan av yogaläraren Ulrika Rylow med syftet att göra yogan så säker och skadefri som möjligt. Fokus ligger på hälsosam biomekanik, men också på energi och glädje.

 

När vi yogar är vi befriade från tankar kring prestation och "måsten". Vi accepterar och utgår från oss själva, dagsformen och känslan av här och nu. Var i kroppen känns de olika övningarna, och hur känns de? Har jag lust att utmana mig själv, eller har jag en dag när jag bara vill ta det lugnt, krypa ihop i "Barnets position" och andas? Allt är okej och du bestämmer själv. Vi vill poängtera att ingen religion finns kopplad till vår yoga.

 

Vid regelbunden träning kan man få många positiva effekter av yoga. Exempelvis en ökad kroppsmedvetenhet, minskad muskulär spänning, förbättrad sömn, sänkt blodtryck m.m.

 

Bekväma kläder funkar bäst och vi tränar barfota. Varje pass inleds med uppvärmning och avslutas med avslappning. Var snäll och kom i god tid till passet, det hjälper oss att få en skön och lugn stämning redan från början. 

 
Kontakta oss
Gruppträning: ljungsbrogf@gmail.com
Boka gruppträningspass
Schema gruppträning
Tack till vår sponsor