SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Föreningskläder
Ljungsbro GFs föreningskläder finns på Stadium. Man hittar sortimentet under länken https://www.stadium.se/foreningar/1494883 eller via stadium.se under fliken "Föreningar" och "Ljungsbro GF Gymnastik". Beställningar går att göra när som helst och fungerar som en vanlig weborder. Stadiummedlemmar får medlemspoäng på köpet och kan samtidigt stödja Ljungsbro GF med 3% extra i bonus om man väljer "stöd din förening" under https://www.stadium.se/teamsales.
De grupper som deltar i tävlingar skall ha enhetlig klädsel. Till de äldre gymnasterna finns dräkter till utlåning och till de yngre finns det linnen. Även matchande hårsnoddar finns till utlåning. Tights eller shorts står gymnasten själv för.
För att underlätta för de som önskar sälja eller köpa en begagnad träningskläder har vi startat en sluten köp och sälj sida på Facebook - Ljungsbro GF köp-och-sälj
Ansök om medlemskap i gruppen för mer information.
 
Kontakta oss
Gruppträning: ljungsbrogf@gmail.com
Schema barn och trupp
Tack till vår sponsor