SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Bokning av gruppträningspass

Efter att du betalat medlems- och terminsavgift är du välkommen att träna med oss. Mer information om hur betalning går till finner du på sidan ”Medlemsregistrering och betalning”.

 

Föreningen använder bokningssystemet Zoezi för bokning av plats till samtliga gruppträningspass. Det är möjligt att boka sin plats från och med kl. 12.00 två dagar innan passet. När passet är bokningsbart visas en grön boka-knapp. Platsbokningen hålls öppen fram till att passet startar.

 

Antingen bokar du plats via bokningslänken nedan eller så laddar du ner appen ”Zoezi” till din smartphone. I Zoezi-appen söker du efter Ljungsbro Gymnastikförening för att hitta rätt förening.

 

För att kunna boka plats måste du dock först ”registrera träningskort” (ingen kostnad) i bokningssystemet Zoezi som ett första steg innan du bokar plats till ditt första pass. Detta steg behöver enbart göras en gång, innan den första platsbokningen görs. Mer information finns i Zoezi-manualen nedan.

 

Får du förhinder och inte kan delta på ditt bokade pass, glöm inte att avboka din plats i god tid, dock senast 2 timmar innan passet startar.

 

Är platserna på passet fullbokade kan du sätta upp dig på passets reservlista. Om en plats avbokas och blir ledig bokas den som är första reserv in per automatik på passet och får samtidigt ett mejl och/eller SMS att plats erhållits. Vill du inte längre ha platsen måste du avboka den så nästa reserv kan få platsen istället.

 

Kom i tid till ditt bokade pass. Då hinner du i lugn och ro hämta de redskap som behövs. Glöm inte att ta med egen handduk och vattenflaska.

 

Gå gärna med i vår Facebookgrupp "Ljungsbro GF" där vi bland annat lägger ut information om föreningens aktiviteter.

 

Prova på
Vill du provträna på något av våra gruppträningspass skickar du ett sms till 0760 21 68 04 och uppger ditt för- och efternamn samt vilket pass du vill testa. Du bokas då in på passet i mån av plats. Du meddelar instruktören på plats att du är gäst. Prova-på-träning kostar 100 kr/tillfälle och betalas med Swish till föreningen.

 

Manual till bokningssystemet Zoezi

Bokningslänk till gruppträningspass

 
Kontakta oss
Gruppträning: ljungsbrogf@gmail.com
Boka gruppträningspass
Schema gruppträning
Tack till vår sponsor