Hoppa till sidans innehåll

Passbeskrivningar


Cirkel

Styrka och kondition varvat i cirklar eller intervaller. Ibland på tid, ibland på antal reps. Högt tempo med fokus på fettförbränning och styrka. Passar alla, såväl otränade som vältränade – var och en kan anpassa träningstakten efter eget behov.

Funktionell/core

Vid funktionell styrketräning tränas musklerna i att samarbeta på ett naturligt sätt i sammansatta rörelser som aktiverar olika delar av kroppen samtidigt. Styrka, balans, stabilitet och rörlighet tränas parallellt. Övningar både med och utan vikter/redskap. Övningarna är anpassningsbara utifrån egen förmåga vilket gör att passet riktar sig till alla. Detta pass är inriktat på corestabilitet som stärker hela dig, inifrån och ut. Avslutas med stretch och avslappning.

Funktionell/puls

Vid funktionell styrketräning tränas musklerna i att samarbeta på ett naturligt sätt i sammansatta rörelser som aktiverar olika delar av kroppen samtidigt. Styrka, balans, stabilitet och rörlighet tränas parallellt. Övningar både med och utan vikter/redskap. Övningarna är anpassningsbara utifrån egen förmåga vilket gör att passet riktar sig till alla. Funktionella övningar med en hel del puls!

Gympa

Träning av kroppens alla muskler till medryckande musik. Enkla rörelser som passar alla. Uppvärmning, kondition, styrka och smidighet varvat i intervaller, låt för låt.

Gympa lätt - PAUSAD

Med enkla steg och rörelser förbättrar du smidighet, rörlighet, styrka, balans och hållning. Avslutas med stretch.

Spinning

Cykling i grupp. Ett enkelt, fettförbrännande och roligt sätt att förbättra konditionen. Skonsamt för knä och höfter.

Svettigt - medtag handduk och en välfylld vattenflaska.
Kom i god tid för att hinna ta fram och ställa in cykeln!

Station

Stationsträning är ett pass där du tränar både styrka och kondition fördelat på olika stationer. Övningar med egen kroppsvikt samt med vikter.

Styrka lätt

Med hjälp av viktstänger, hantlar och egen kroppsvikt går vi igenom kroppens muskler. Du väljer själv hur hårt du vill jobba genom att anpassa vikterna.

Tabata

Tabata är en form av högintensiv intervallträning, HIIT, där du på kort tid kan uppnå väldigt stora träningsresultat. Träningsformen är smart upplagd då du blandar högintensiva övningar med korta vilor under en förutbestämd tid, ofta 4 min.

Yinyoga

Lugn och avslappnande yoga där man håller positionen längre, utan att pressa till ytterlägen så låter man gravitationen hjälpa till tillsammans med andning. Fokus på yin-delar i kroppen såsom skelett, bindväv och de inre organen. De mycket enkla ställningarna utförs alltid liggande eller sittande.

Vi yogar barfota så du behöver inga skor.
Ta gärna med egen matta.

Yoga

En dynamisk yogaform där styrka, balans och smidighet tränas till skön och lugn musik. Yoga ger en stark kropp, en mer harmonisk själ och ett fokuserat sinne.

Vi yogar barfota så du behöver inga skor.
Ta gärna med egen matta.

Läs mer om yoga

Uppdaterad: 31 AUG 2017 16:07 Skribent: Therese Jomander
Epost: This is a mailto link

------------------------------------

Kontakta oss

 

Gruppträning

This is a mailto link

 

Barngrupper

This is a mailto link 

----------------------------------- 

 Boka Spinning HÄR

 ------------------------------------

Frågor och svar om registrerings- och betalfunktionen

 ------------------------------------

Tack till vår sponsor

Apoteket Svalan, Ljungsbro

Apoteksgruppens logga

 

 

Klöverns logga

 

Postadress:
Ljungsbro GF - Gymnastik
Evastigen 9
58571 Ljungsbro

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link...

Se all info